RSS Feed

About

Fitness zaluđenica sklona ekstremnom eksperimentisanju na polju ishrane i treninga. Gonič robova sa titulom rezidenta u lokalnoj teretani. Hejter roze tegića i muslija za doručak. Zakleti borac protiv kardio vežbi. Otvorena za sugestije, a tvrdoglava u sprovođenju onoga što naumi.

Životni moto: “radi svaki trening kao da te sutra čeka džank dan!”

Advertisements

6 responses »

 1. Blog ti je supeeeeer, dugo vremena nisam naisao na nesto ovakvo! Jako mi se svidja tvoj nacin pisanja. Imao bih mnogo pitanja da ti postavim u vezi treninga. Od kako sam poceo da vezbam konstantno eksperimentisem i biram sta mi najvise odgovara ali mi fale saveti iskusnijih. Uglavnom treniram sam pa tada isprobavam nove stvari. Sve sto me zanima trazim na internetu gde provedem veliki deo vremena citajuci jer nemam koga da pitam a svi koje znam da treniraju uvek rade istu rutinu, nista ne menjaju jos sta vise ni sami ne znaju zasto je tako rade. Menjao sam vec nekolio treninga dok nisam napravio svoj ali hocu teze, jace, vise… hocu jos!

  Reply
  • Svi mi hoćemo više. 🙂 Zato i radimo na sopstvenoj edukaciji. Širimo horizonte, učimo nove stvari i nije nas sramota da kažemo da nešto ne znamo i da učimo od iskusnijih. 🙂 Ja prva.
   Uzgred, ne bira se trening koji najviše odgovara, već onaj koji daje rezultate. 😀

   Reply
 2. Da li radis kao individualni trener? I ako radis, kako da te kontaktiram? U pitanju je trening za moju devojku. Ne za mene. Pozdrav, Dejan. pericd@gmail.com

  Reply
 3. E, zeno, svaka ti cast!!! Kako ovaj blog ne nadjoh ranije?
  Puno pozdrava, keep going!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: